top of page

60 MİLYAR DOLARLIK PAZARIN BULUŞMA NOKTASI: UNICERA

Küresel arenada 60 milyar dolarlık pazara ulaşan Dünya seramik sektörünün en önemli buluşma noktalarından UNICERA İstanbul’da 1.200’ü aşkın marka tasarımlarını sergileyecek. Farklı ülkelerden 50 binin üzerinde satın almacı önemli ticaret anlaşmaları için fuara katılacak.

Seramik ve yapı sektörünün öncü markalarını bir araya getiren UNICERA İstanbul- Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında kapılarını bir dizi önlemle açacak. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen fuar, 2 – 6 Kasım 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde sektör profesyonellerini ağırlayacak.

50 binin üzerinde satın almacı geliyor


Dünya seramik sektörünün en büyük sektör buluşmalarından biri olan UNICERA İstanbul, küresel arenada 60 milyar dolara ulaşan pazarın önemli bir tedarik üssü konumunda yer alıyor. Sektöre yön veren 1.200’ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleştirilecek olan fuar, özellikle küresel piyasalardaki konumunu güçlendirmek isteyen firmalar için oldukça önem taşıyor. Dünyanın dört bir yanından 50 binin üzerinde satın almacının ticareti anlaşmaları için geleceği fuarda, Türk seramik sektörü en iyi şekilde temsil ediliyor. Türk seramik sektörü fuarın da katkısı ile 170 ülkeye olan ihracatını bir üst seviyeye taşımayı planlıyor.


Dünyaya ilk kez tanıtılacak ürünler


Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı olan UNICERA İstanbul, bu yıl da sektörün en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerine sahne olacak. Yerli ve yabancı markaların 2022 yılı trendlerini ilk kez tanıtacağı fuarda, banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama ve depolama ürünleri sergilenecek.


bottom of page