top of page

ARİK LEVY İLE ZAMANI DURDURAN YOLCULUK

Çok yönlü bir sanatçı, teknisyen, fotoğrafçı, tasarımcı ve video sanatçısı olan Arik Levy, VitrA Tasarım Ekibi ile birlikte çalışarak Voyage koleksiyonuna imza attı. Levy’nin alet çantasına benzettiği koleksiyon, kolay eklenip çıkarılabilen parçalarıyla değişen ihtiyaçlara uyum sağlıyor.

Arik Levy ile VitrA Tasarım Ekibi’nin birlikte çalışarak yarattığı Voyage koleksiyonu, 130’dan fazla ögesiyle VitrA’nın en zengin koleksiyonu olarak öne çıkıyor. Kolayca eklenip çıkarılabilen parçaları sayesinde kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda değişikliğe olanak tanıyor. Tasarımcı Arik Levy koleksiyonu alet çantasına benzetirken, “En insani bireysel deneyimlerin yaşandığı banyo, kişiselleştirilmiş bir alanı hak ediyor. Bu yüzden kendine özgü bir mekan arayışındaki kullanıcılar için, yaratıcı bir sistem ortaya koyduk. Banyo mekanını tasarlanmaya hazır, boş bir tuval gibi düşünün. Kullanıcılar, Voyage’ın zengin renk, malzeme ve ebat seçenekleriyle sınırsız kombinasyonlar oluşturabilir” diyor.


Zaman içinde değişen ihtiyaç ve arzulara uyum sağlayarak kullanıcısıyla birlikte yaşayan sistem, kolay uygulanabilirliğiyle hata yapma riskini en aza indiriyor. Banyoda hem yatay, hem de dikey yerleşim sunan Voyage, modülerliğin ötesine geçerek sıradan banyo düzenine meydan okuyor. Askılardan raf ve dolaplara, tüm açık ve kapalı depolama çözümleri, tercih ya da ihtiyaçlara göre parçalara ayrılarak, banyonun istenen her yerine konumlandırılabiliyor. Tüm ögeler duvara monte edilerek kullanılmak için tasarlandığından, küçük ve elverişsiz mekanların ihtiyaçlarına da cevap verebiliyor. İkili renk alternatifleri bulunan Voyage’da kumlu ahşap, doğal meşe, mat beyaz, bej, alevli gri ve orman yeşili gibi tonlar öne çıkıyor. Çanak ve etajerli lavabonun kusursuz birleşimi olan Voyage lavabolar, seramik yüzeyiyle banyoya üst seviye hijyen ve kolay temizlenme özelliği getiriyor.


bottom of page