top of page

ARMATÜRDE SAFLIK VE TEMİZLİĞİN ADI: E.C.A. PURITY

E.C.A. güvencesi ve kalitesi sayesinde kullanıcılarıyla uzun yıllar birlikte olmayı hedefleyen Purity Serisi, minimalist tasarımıyla banyolara saf ve yalın bir dokunuş kazandırıyor. Hygiene Plus özelliğine sahip ürünlerin yüzeyi kir tutmazken, banyolar kolayca temizlenebiliyor.


Ergonomik ve efektif kullanım hedeflenerek geliştirilen E.C.A. Purity Serisi içinde farklı tasarım ve özelliklerde 2 lavabo armatürü, 1 banyo armatürü, 2 eviye armatürü ve 1 duş armatürü bulunuyor. Ayrıca farklı rozet seçenekleri ve tasarımları ile çeşitli kombinasyonlar yaratılabilen 6 ankastre ürün de seride boy gösteriyor.



Purity’nin dünyanın en önemli tasarım yarışmaları arasında yer alan A’Design Award, German Design Award ve Iconic Awards tasarım yarışmalarından ödül kazanması tasarım değerini gözler önüne seriyor. 2017 A’Design Award-Silver ödüllü E.C.A. Purity Eviye Armatürü; su tasarrufu özelliği, 360 derece dönebilen çıkış ucu gibi fonksiyonel özellikleri ile işlevsel bir kullanım sağlıyor. Çift Akışlı (Dual Flow) Eviye Armatürü ise standart su çıkışının yanı sıra ayrı bir kumanda kolu ile çalışan, filtre edilmiş suyun da aynı armatürden alınabileceği alternatif bir imkân yaratıyor.

E.C.A.‘nın tüm armatür serilerinde olduğu gibi su tasarrufu özellikli lavabo ve eviye armatürleri de hem kullanıcılara ekonomik fayda sağlıyor hem de su kaynaklarının tasarruflu tüketilmesiyle doğal kaynaklarımızın korunmasına yardımcı oluyor.


Türkiye’de ilk kez E.C.A. armatürlerinde uygulanan Hygiene Plus özelliğine sahip Purity ürünlerinin yüzeyi kir tutmazken, banyolar kolayca temizlenebiliyor. Armatür yüzeylerinde herhangi bir kimyasal kullanmaksızın yalnızca su, sabun ve pamuklu bez ile yapılabilen temizlik sayesinde hijyenik yüzeyler elde ediliyor.


bottom of page