top of page

BANYOLARDA DOĞALLIĞIN BİEN HALİ; FAMOUS


Bien’in banyo duvar karo koleksiyonlarından ‘’Famous’’, doğal görünümü ve doğal taşın yüzeyindeki incelikleri mekanda yaşatıyor. Bu yılın öncelikli trendlerinden olan doğallığı en ince detaylarıyla barındıran koleksiyon, karar vericiler için güçlü ve çekici bir seçenek oluşturuyor. 40x120 cm ebadında üretilen koleksiyonun banyolara hareket kazandıracak farklı dekofonları da mevcut.



Bien’in kusursuz yüzeye sahip bu koleksiyonu, özel ölçüleriyle mekanda bütünlük duygusunu en üst seviyeye taşıyor. Famous Koleksiyonu kolay temizlenebilme özelliğiyle, yüksek hijyen standartları sunuyor. En son teknolojiyi kullanarak benzersiz tasarımlara imza atan Bien’in bu koleksiyonu, farklı malzeme dokularıyla bir arada kullanılarak, hayal edilen banyoların tasarlanmasına yardımcı oluyor.

100’ü aşkın koleksiyon, 6 kıtaya ihracat Tasarımda öncü kimliğiyle dikkat çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir marka olma özelliği taşıyor. Üretimini Bilecik ve Bozüyük’teki fabrikalarında yapan Bien Seramik, yurt içinde 130’u aşkın yetkili satıcısı-3.500’ü aşkın satış noktasıyla hizmet veriyor. Üretiminin yüzde 35’ini 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihraç eden Bien Seramik, dünyaca ödüllü tasarımları ve 100’ü aşkın ürün koleksiyonuyla yılda 25 milyon m2’nin üzerinde üretim gerçekleştiriyor.


Bien Seramik Türkiye’de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ve 20 mm’lik Teknik Porselen karoların ilk üreticisi olma özelliğine sahip bulunuyor. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor. Ocak 2018 itibariyle de satış ve pazarlama faaliyetlerine başlayan ve üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo, geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunmayı hedefl iyor. Bien Banyo’nun tasarlanan ürün yelpazesinde, ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuarlar, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları yer alıyor.

bottom of page