top of page

COLOROBBIA GRUBU ASIRLIK MÜKEMMELLİĞİ DİJİTAL DÜNYAYA TAŞIDI


Colorobbia Grup (1921’den bu yana), bir aile şirketi olarak sahip olduğu İtalyan yaratıcılığını ve uluslararası yeniliklerle öne çıkan yüzyıllık mükemmelliğini kutluyor.


İtalya merkezli Colorobbia Grup, Bitossi ailesinin önderliğinde araştırma ve tasarıma verdiği önem ile dünya çapında büyümeye devam etmekte ve bugün bu sayede küresel olarak 2.000’den fazla çalışana ve birçok müşteriye ulaşmaktadır.


Seramik şirketlerinde hızlı bir şekilde gelişen dijital dönüşüm ve üretim süreçlerinin dijitalleşmesi sayesinde, nihai üründe teknik ve estetik özellikler ile yaratılan farklılıklar üreticilere sayısız avantajlar sağlamaktadır.


Lider makine imalatçıları, OEM ve müşteri ağıyla birlikte, Colorobbia Grup, ürün geliştirmeye ve yeni gelişen teknolojileri işletmeye almaya aktif olarak katkıda bulunmaktadır. Bu teknolojiler arasında bugün en büyük ilerlemeyi kaydeden ise dijital sırlardır. Bu nedenle Colorobbia Grup hâlihazırda onaylı ve lisanslı FORMA Dijital Sır serisini pazara sunmuştur. FORMA Dijital Sır serisi ile Colorobbia müşterilerine son derece gerçekçi doğal taş - mermer modelleri, seramik yapıya sahip doğal ahşaplar ve son teknoloji ile çok çeşitli detayların nihai ürünlerle üretilmesi olanağı yaratmaktadır. Bu yenilikçi dinamik trend içinde, Colorobbia son dönemde düzenlediği “Open-House” etkinlikleri kapsamında FORMA serisi dijital Sırların kullanıldığı endüstriyel koşullarda üretilmiş çok sayıda projeyi de pazarın beğenisine sunmuştur.

Dijital sırlama, küçük üretim miktarlarında bile maksimum esneklik ve verimli yönetim sağlar. Böylece düz yüzeylerden bile, renkli grafikler ve dijital efektlerle mükemmel senkronizasyon içinde yüksek çözünürlüklü rölyef ve mikro-rölyefler elde edilebilir. Bu teknoloji aynı zamanda yer ve duvar karolarının nihai ürün özelliklerini değiştirmeden, üründen yüksek katma değer ve 3 boyutlu efektler elde etmeyi de mümkün kılar. Ek olarak, bu teknik, miktarsal deşarj için herhangi bir özel sınırlama koymadan geleneksel sırlar ile benzer özellikteki su bazlı sırların farklı aplikasyonlarda kullanımını mümkün kılıyor, ayrıca üretim sürecinde atık miktarını da en aza indiriyor.


Seramik ürün hatları gittikçe daha kompakt ve verimli hale gelmekte; bu yüzden üreticiler, dekorasyon sürecinin tüm aşamalarında dijitalleşmeye daha fazla yatırım yaparak nihai sonucun bir bütün olarak daha sürdürülebilir olmasını sağlamakta. Bu amaçla, Colorobbia Grup, FORMA dijital sır serisi ile emisyonlarıyla çevresel etkisini en aza indirdikleri daha sürdürülebilir %100 Full-Dijital projelere imkân veren solvent bazlı Dijital EkO ink serisini seramik sektörüne öneriyor.


Colorobbia Grup, çevreyi koruma ve çevreye saygıya dair tüm hususlara, hem üretim sürecinde hem de pazarlama aşamasında dikkat etmekte ve birincil önceliği olan müşterilerini bugün her zamankinden daha fazla önemsemektedir.


bottom of page