top of page

KALE GRUBUNUN ACI KAYBI; DR. SÜLEYMAN BODUR VEFAT ETTİ

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur'un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay'ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında hayatını kaybetti.

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur'un cenazesi, 12 Ekim’de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde kılınan öğle namazından sonra 13 Ekim'de Çan Kaleseramik Fabrikaları Camisi'nde düzenlenen tören sonrası doğum yeri olan Nevruz Köyü mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.


Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay amcasının kaybıyla ilgi olarak “Kale Grubu’na büyük emekleri olmuş, çalışkanlığı, eğitime önem veren ve araştırmacı kimliğiyle öne çıkan, sporcu, vefalı, hem iyi hem kötü günde dostlarının yanında olan, insanlara saygı ve nezaketle yaklaşıp hayatlarına değen amcam, kıymetli Dr. Süleyman Bodur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.” diye konuştu.


Doktora derecesini Almanya Justus Liebig Üniversitesi İşletme Fakültesi Zirai İşletme Bölümü’nden alan Süleyman Bodur, 1965 yılında Çanakkale Seramik A.Ş. de göreve başladı. H. İbrahim Bodur Holding A.Ş., Kaleseramik A.Ş., Kale Holding A.Ş., Bodur Menkul Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kale İda Sağlık Hizmetleri A.Ş., Dr.(h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Vakfı Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. İstanbul Sanayi Odası’nda, Seramik ve Refrakter Derneği’nde, Seramik Üreticileri Derneği ve Türkiye Golf Federasyonu üyeliği yaptı. Ayrıca Galatarasay Spor Kulübü Divan üyesi idi.

bottom of page