top of page

E.C.A. NİOBE SERİSİ SU TASARRUFUYLA DOĞAYA SAHİP ÇIKIYOR

Ergonomik ve şık tasarımı ile minimum alan kullanımı hedefleyen E.C.A. Niobe Serisi, 14 farklı ürünle mutfak ve banyo alanlarında kolay kullanım imkânı sunuyor. Serinin lavabo ve eviye armatürleri minimalist dizaynı sayesinde ham madde tasarrufu sağlarken, su tasarrufu özelliğiyle de doğal kaynaklarımıza sahip çıkıyor.


Çevre hassasiyeti doğrultusunda geliştirdiği teknolojileri sektöre kazandıran E.C.A.’nın Niobe Serisi lavabo ve eviye armatürleri, mutfak ve banyo alanlarındaki ideal ergonomisiyle dikkat çekiyor. Serinin farklı özelliklerdeki 14 ürünü bütünlük ilkesi doğrultusunda üretilirken, ürünlerin her parçasının birbiri arasındaki uyumu, devamlılık hissi yaratarak mekanların estetik görünümünün tamamlayıcı unsuru oluyor.

E.C.A. serilerinin hepsinde olduğu gibi Niobe Serisi’nde de su tasarrufu özellikli ürünler yer alıyor. Gerçekleştirilen tasarruf ile kullanıcıya ekonomik fayda sağlanırken, su kaynaklarının tükenmesi riskine karşı doğal kaynakların korunmasına katkı sunuluyor.


Plus X tasarım ödülüne sahip ve sabit kullanıma uygun olarak üretilen lavabo armatürü, 360 derece dönebilen çıkış uçlu kuğu borulu lavabo armatürü ve farklı rozet tercihleri bulunan ankastre lavabo armatürleri, Niobe Serisi’nin içerisinde yer alıyor. E.C.A. Niobe Lavabo Armatürleri evde kullanımın yanı sıra okul, kafe, restoran ve iş yerleri gibi kalabalık yerlerde de tercih edilebiliyor.


Minimal gövdeleri ile kullanım alanlarından önemli miktarda kazanç sağlayan E.C.A. Niobe Eviye Armatürleri, çıkış ucundaki mafsal alternatifi ve sahip olduğu 360 derece dönebilen çıkış uçları ile rahat kullanım olanağı tanıyor. Duvara monte edilebilen aplike eviye armatürü seçeneği de bulunan E.C.A. Niobe Eviye Armatürleri, 3 farklı tasarımı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


E.C.A. Niobe Ankastre Lavabo, Duş ve Banyo Armatürleri ise ev, spor salonu, otel gibi farklı alanlarda kullanılabilirken göz alıcı görünümü ile bulunduğu mekanlara estetik katkı sağlıyor.



bottom of page