top of page

ECZACIBAŞI VİTRA’YA YENİ İK DİREKTÖRÜ

2008’de Eczacıbaşı Topluluğu’na katılan Aslı Süel, Mayıs ayında Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne atandı. Süel, yurt içi ve dışında 5 bin kişilik bir ekibin İK süreçlerini yönetiyor.

VitrA markasıyla Türkiye’nin ilk ve en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi ve ihracatçısı olan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Aslı Süel atandı. Son olarak Eczacıbaşı İlaç Pazarlama’da İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Aslı Süel, yurt içinde ve dışında yaklaşık 5 bin kişilik ekibin İK süreçlerini yöneteceği yeni görevine 1 Mayıs 2022 tarihinde başladı.


1976 yılında doğan Aslı Süel, lisans eğitimini 1997’de Brighton Üniversitesi Matematik Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise 2001’de Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.


İş yaşamına 1997 yılında National Britannia’da Denetmen olarak başlayan Süel, 1998-2005 arasında Sony Eurasia’da önce satış ve pazarlama, ardından insan kaynakları departmanında çalıştı. 2005-2008 döneminde Japan Tobacco International’da İşe Alım, Eğitim ve Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. 2008’de Eczacıbaşı Topluluğu’na katılan Süel, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama’da sırasıyla İK Müdürü ve İK Direktörü olarak görev yaptı. 2017-2019 döneminde ise Eczacıbaşı Sağlık Grubu’nun İnsan Kaynakları Direktörü oldu.



bottom of page