top of page

EGE VİTRİFİYE’NİN MOTTOSU: İNSANA VE ÇEVREYE DUYARLI

10-14 Mart tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da gerçekleşecek UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı sektörün nabzını tutmaya hazırlanıyor. Çeyrek asırdır kalite ve estetikten taviz vermeyen Ege Vitrifiye ise her yıl olduğu gibi bu yıl da UNICERA’da yerini alıyor. Fuarda ilk defa ziyaretçilerle buluşturacağı yeni ürünleri, özenle tasarlanmış standında profesyonellerin beğenisine sunacak.


İnsan sağlığını korumak ve çevreye duyarlı ürünler geliştirmek mottosuyla 2020’de ürün portföyünü geliştiren Ege Vitrifiye, daha hijyenik banyolar yaratmak için yeni tip kanalsız yıkama sistemine sahip Knidos serisini, bu yılın trendi dört farklı renk alternatifiyle sunuyor. Farklı klozet tiplerini içinde bulunduran Tarsos ise hakkında konuşturacak bir diğer seri; seramik sağlık gereçleri modasına uygun güçlü, zamansız bir tasarım… Tüm ödüllü seriler Ege Vitrifiye’nin fuardaki 4. Hol 4C04 standında incelenebilir.

Banyolara Yeni Çözüm; KNIDOS Serisi

Banyo çözümlerinin en iyi örneklerinden biri olarak karışımıza çıkan Ege Vitrifiye yeni Knidos Serisi, mobilya kullanımına uygun; 2 adet 60 cm lavabo ve bir kanalsız klozetten oluşuyor.


Lavabolar şık çizgileriyle modern banyolar için tercih sebebi olurken, çevre dostu yüksek kalitede üretimleri, ürün grubunu eşsiz hale getiriyor. Serinin yeni tip kanalsız klozeti ise yıkama sistemi sayesinde kusursuz hijyen sağlıyor.


Knidos banyo serisinin beyaz renk seçeneği dışında mat beyaz, latte ve antrasit renkleri bulunuyor. Renkli serilerle ilkbaharın enerjisi banyonuza yansıyor.




Kalite ve Estetik: TARSOS Klozet Serisi

Tarsos serisi 5 farklı klozetten oluşuyor ve tüm ürünlerin yüksek kalitede yıkama özellikleri bulunuyor. Serinin sunduğu farklı klozet alternatifleri estetik ve fonksiyonel açıdan banyonuzu tamamlıyor.


Mimari projelerde banyonun kalitesini artıracak klozetler yavaş kapanan duraplast klozet kapaklarına sahip… Serinin en gözde ürünü ise entegre taharet musluklu asma klozeti; kolay kullanımı ve zahmetsiz montajı ile fark yaratıyor.


Banyo tasarımınıza göre istediğiniz Tarsosmodelini seçebilir ve yıllarca güvenle kullanabilirsiniz.




bottom of page