top of page

FARK YARATAN MUHTEŞEM KOLEKSİYON

Bien’in sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken en yeni koleksiyonlarından Magnifique, bu yılın trendi büyük ebadı, siyah rengin üzerindeki altın sarısı detayları ve cam gibi parlayan yüzeyi ile lüksü sevenlerin gözdesi olma yolunda.

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularından olan Bien tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Markanın 2020 yılı koleksiyonu “Magnifique” adına yakışır şekilde gösterişli bir koleksiyon.


Fransızca’da “Muhteşem” anlamına gelen Magnifique koleksiyonu, siyahın asaletini üzerindeki altın sarısı desenlerle zarif bir şekilde sunuyor.


Cam gibi parlayan yüzeyi ile lüksü tanımlayan koleksiyon büyük ebadın kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyor. 120x180 cm ebadı, özgün tasarımı ile dikkat çeken “Magnifique” mekanlarda iddiasını benzersiz bir şekilde ortaya koyuyor. Görkemini tasarımında taşıyan ve zarif detayları bir araya getiren koleksiyon, duvardan zemine, yaşam alanlarında, otellerde, restaurantlarda seçkin atmosferler tasarlamaya olanak sağlıyor.

bottom of page