top of page

FOTOSELLİ ÜRÜNLERİN PAZAR PAYI ARTTI

Pandemi döneminde artan hijyen kaygısıyla birlikte su tasarrufuna olan eğilim de devam ediyor. Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, bu yüzden pandemi öncesi döneme oranla fotoselli ürünlerin pazar payının büyük ölçüde arttığını belirtti.


Ar-Ge ve inovasyondaki gücünü “Hayatı Kolaylaştıran” teknolojileriyle birleştiren E.C.A., su tasarrufu sağlayan ürünleriyle hem doğal kaynaklara sahip çıkıyor hem de tüketicilerinin su faturalarına destek oluyor. E.C.A.’nın ürün gamında yer alan ve özellikle iş yerleri, restoranlar, hastaneler, AVM’ler gibi toplu alanlarda temassız kullanım olanağı sunan fotoselli ürünler, standart ürünlere oranla daha az su akış değeri sunuyor. Hijyen unsuruyla birlikte su tasarrufuna olan eğilimin de devam ettiğini söyleyen Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, pandemi öncesi döneme oranla fotoselli ürünlerin pazar payının büyük ölçüde arttığını belirtti.

Yeni nesil teknolojileri üretim süreçlerine entegre ederek kullanıcılarını çevre dostu ürünleriyle buluşturan E.C.A., hijyen ve tasarruf anlayışının maksimuma eriştiği günümüzde tüketici beklentilerini rahatlıkla karşılıyor. Alışkanlıkların olumlu yönde değişimine yardımcı olacak ekolojik duyarlılığı yüksek, kolay temizlenebilir ve hijyenik çözümlerini pazara sunan E.C.A., özellikle fotoselli ürünleriyle su kaynaklarını koruma altına alıyor.

“Pandemi sonrasında da fotoselli ürünlere talep devam sürecek”

Enerji ve ham madde tasarrufunu teşvik eden ürünler tasarladıklarını belirten Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, “İnşaat sektörü, geçen yılın son çeyreğine göre, bu yılın ilk çeyreğinde büyüyerek, diğer alanlarda da bir hareketliliği beraberinde getirdi. Sektör özelinde bakacak olursak, yaşam alanlarında hijyen ve tasarruf unsuru artık vazgeçemeyeceğimiz konular olmaktadır. Özellikle banyo ürün gruplarında bu eğilim daha da arttı. Kısıtlamaların sona ermesi ve turizm sezonunun başlamasıyla birlikte özellikle restoranlar, oteller, hastaneler, AVM’ler ve ofislerde fotoselli ürünlere olan talep maksimum seviyeye ulaştı. Biz de Elmor olarak üretimde hız kesmeyerek değişen tüketici beklentilerine rahatlıkla cevap verebildik. Tüketiciler teması sıfıra indiren bu ürünlerin avantajları konusunda bilinçlendi. Dolayısıyla pandemi sonrası dönemde de fotoselli ürünlere olan talebin artarak devam edeceğini öngörüyoruz.” dedi.

Standart armatüre kıyasla büyük oranda su tasarrufu

Fotoselli ürün gruplarıyla hijyen ve tasarruf konusunda en ideal çözümleri sunduklarını söyleyen Öz, “Su tasarrufu sağlayan mix armatürlerimiz, standart bir lavabo armatürüne kıyasla büyük oranda su tasarrufu sağlıyor. Termostatik armatürlerimiz suyun sıcaklığını ayarlama esnasında gereksiz su ve enerji tüketiminin önüne geçiyor. Zaman ayarlı armatürlerimiz ise belli bir süre sonunda kendini kapatarak kullanıcılara destek oluyor. Özellikle gereksiz su kullanımının önüne geçen fotoselli armatür alanında yerli üretimi gerçekleştiren ilk marka olmamız ve ürünlerimizi 5 yıl garanti güvencesiyle sunmamız, tüketici güvenilirliği anlamında bize avantaj sağlıyor. Ar-Ge faaliyetlerimizi geçmişte olduğu gibi günümüzde de su tasarrufu ve hijyen başlıklarına odaklanarak şekillendiriyoruz. ‘Hayatı Kolaylaştıran’ teknolojilerimiz sayesinde ürünlerimize üst düzey hijyen ve tasarruf özelliği kazandırıyoruz” diye konuştu.


bottom of page