top of page

GEBERİT’TEN HİJYEN DOSTU YENİ ÜRÜNLER

Yaptığı inovatif yatırımlar sayesinde sıhhi tesisat sektörünün dinamiklerini değiştiren Geberit, yeni ürünleri Smyle Square Rimfree® ve Acanto Rimfree® klozetleri kullanıcılarıyla buluşturdu. Ürünler kanalsız yapılarıyla üst düzey bir hijyen sağlıyor.


Avrupa pazarında sıhhi tesisat sektörünün lideri Geberit, yeni ürünleri Smyle Square Rimfree® ve Acanto Rimfree® klozetleri piyasaya çıkararak 2022 yılına hızlı başladı. Smyle banyo serisinin dokusuyla uyumlu teknolojisini Geberit’in üstün mühendislik gücüyle buluşturan Smyle Square, kullanıcısına yeni bir hijyen deneyimi vadediyor. Kanalsız yapısına eşlik eden antibakteriyel özelliği sayesinde banyolarda üst düzey hijyen sunan ürün, 4,5 veya 6 litre alternatifli verimli su kullanımıyla da yeşil dönüşüme önemli bir katkı sağlıyor.

Geberit Smyle Square, Geberit Acanto


Kanalsız yapılarıyla bakterilere saklanacağı yer bırakmayan klozetler özel yıkama teknolojisiyle suyun her yere ulaşmasını mümkün kılıyor. 54 cm izdüşümlü Smyle Square Rimfree® ve 51 cm izdüşümlü Acanto Rimfree® konfor ve hijyenden ödün vermeden su tasarrufuna da olanak sağlıyor. 4,5 veya 6 litre alternatifli verimli su kullanımıyla yeşil dönüşümü sürdürülebilir kılıyor.


Her iki ürün de gizli duvar bağlantısı sayesinde daha estetik bir görünüm sağladığı için banyolarda şıklığı tamamlıyor. Antibakteriyel kaplamaya sahip duroplast kapak, pirinç menteşelerle klozete bağlanıyor ve temizlik esnasında kolayca çıkartılabiliyor. Böylelikle hijyeni tüm noktalarla buluşturuyor. Klozet kapağının montajı tek kişi tarafından kolaylıkla yapılabilirken bu özellik sayesinde montaj delikleri de gizlenmiş oluyor.


bottom of page