top of page

GOOD DESIGN’DAN VİTRA’YA 4 ÖDÜL

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design’dan 4 yeni ödül aldı. Böylece, VitrA’nın bugüne kadar aldığı Good Design ödüllerinin sayısı 37’ye yükseldi.


The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ve The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies iş birliğiyle düzenlenen Good Design kapsamında, VitrA’nın retromix karo sistemi, zemin ve duvar kaplaması kategorisinde ödül almaya hak kazandı.


Bu yıl 47 ülkeden rekor sayıda başvurunun yapıldığı Good Design’ın banyo ve aksesuar kategorisinde ise Equal, Origin ve Valarte banyo koleksiyonları ödüle layık görüldü. Equal banyo koleksiyonu Claudio Bellini’nin iş birliğiyle geliştirilirken, Origin, retromix ve Valarte, VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyor.



VitrA’nın yüzde 60’ı kurum bünyesindeki tasarım ekibi tarafından geliştirilen ürünleri ayrıca; EDIDA, Design Innovation, Design Plus, Iconic Awards, Interior Innovation, iF, Plus X, Red Dot, Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ve inovasyon ödüllerine de sahip bulunuyor.

bottom of page