top of page

HİJYEN VE TASARRUFU BİRLEŞTİREN SERİ: SEREL NİTA

Serel’in Nita Serisi; etajerli lavabolar, banyo mobilyaları, farklı klozet alternatifleri, geleneksel ve Serel Purewash yıkama sistemi seçenekleriyle zengin bir banyo takımı olarak öne çıkıyor.

Seramik sağlık gereçleri üreticisi Serel, ürün gamında bulunan Nita Serisi’yle banyolara farklı bir yorum kazandırıyor. Etajerli lavabo, klozet ve klozet kapağı ile seriye özel tasarlanan banyo mobilyaları olmak üzere 11 farklı ürünü bulunan Nita Serisi, geleneksel ve SEREL Purewash yıkama sistemi seçeneği sunarken, zengin ürün yelpazesi sayesinde farklı kullanım ihtiyaçlarına yanıt verebiliyor.

Hijyen kavramının önem kazandığı pandemi günlerinde Nita Serisi’nin sahip olduğu Hygiene + teknolojisi, maksimum temizlik ve tasarrufu bir arada sunuyor. Seri, son kullanıcılar tarafından evlerde rahatlıkla kullanılabilirken; okul, restoran, kafe gibi nüfusun yoğun ve hijyenin maksimum düzeyde önemli olduğu toplu alanlarda da tercih ediliyor. Ayrıca banyo dolaplarıyla da depolama ihtiyacını gideriyor.


Farklı ihtiyaçlara çözüm sağlamak amacıyla tasarlanan Serel Nita Serisi, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından layık görülen Sıfır Atık Belgesi’ne sahip olarak çevresel sürdürülebilirliği benimsediğini tüm kullanıcılarına gösteriyor. Serel, sahip olduğu Covid-19 Güvenli Üretim & Güvenli Hizmet Belgeleriyle de tüm ürünlerinde hijyen konusuna dikkat ediyor.


bottom of page