top of page

ISVEA “KÖKLERE DÖNÜŞ” KONSEPTİYLE UNICERA’DA

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya’nın lider markalarından ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya özgün, rafine ve güçlü tasarımları ile damgasını vurdu. ISVEA’nın bu yılki konsepti “Köklere Dönüş”.

İtalyan kültürünün canlı ruhunu yansıtan yepyeni renkler, banyolarla buluşmaya hazırlanıyor. “Köklere Dönüş” konsepti ile 2020 banyo trendlerine yön verecek ürünlerini, alanında dünyanın ikinci büyük fuarı Unicera’da sergileyen İtalyan ISVEA’nın, tasarım odağında colorIsvea serisindeki yenilikler yer aldı.


“ColorIsvea” Yenilikler

Sunduğu zarif renk seçenekleri ile banyolara sofistike şıklığı getiren colorIsvea, özgün ve sıra dışı banyolar yaratmak amacıyla tasarlanmış çok özel bir koleksiyon olma özelliği taşıyor. ColorIsvea, günümüz trendlerini yansıtan farklı tonlardaki renk paleti ile banyolara sıradanlıktan uzak farklı bir soluk getiriyor. Isvea; fildişi, vizon, antrasit, siyah gibi göz alıcı opak renklerin kullanıldığı colorIsvea koleksiyonuna, bu sene somon ve mint renklerini de ekledi. Vitrifiye renkleri ile uyumlu yeni dolap kombinleri ise özgün, rafine ve güçlü İtalyan tasarımını yansıtıyor.

2013 yılında Ece Holding Tarafından Satın Alındı

Ziyaretçilerini Unicera Fuarı 6. holde 6-D02 numaralı standında ağırlayan İtalyan ISVEA, vitrifiye seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya’da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürütürken, 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak Türk banyo gereçleri pazarıyla buluşmuştu. ISVEA; günümüzde de İtalyan tasarım kültürü, kalite ve fonksiyonellik yaklaşımını tüketicilere sunmayı amaçlıyor. ISVEA bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı ve tüketicileri ile duygusal bağ kurmayı ilke edinen felsefesi ile Türkiye’de de öncelikli tercih edilen banyo markası olmayı hedefliyor.


bottom of page