top of page

KALESERAMİK’TEN UNICERA’DA “İYİ BAK DÜNYANA” MESAJI

Türkiye’nin uluslararası seramik pazarındaki lider firması Kaleseramik, dünya seramik sektörünün yakından takip ettiği UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sadece yenilikçi ürünlerini sergilemedi, “İyi Bak Dünyana” mesajını da vurgulayan bir sunum yaptı.

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın 17’nci büyük seramik karo üreticisi konumundaki Kaleseramik; UNICERA’da prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi Edilgres ve seramik sektörünün devrim niteliğindeki ürünü Kalesinterflex’ten doğan yeni ürün grubu T-ONE by Kale’nin yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerini sergiledi. Ayrıca, standında oluşturduğu “İyi Bak Dünyana” alanında ilham veren, toplumsal fayda ve sosyal etki yaratan projelerini de paylaştı.


#İyiBakDünyana hareketi ile farklılık yarattılar

Türkiye’nin önde gelen tasarım ofislerinden Demirden | ilio ve Kaleseramik Konsept ve Görsel Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan stantta Kaleseramik, Kale Grubu’nun daha iyi yaşamın inşası için başlattığı “İyi Bak Dünyana” hareketi çerçevesinde, katılımcılarına etkileşimi yüksek ve ilham veren özel bir konsept ile deneyim sundu. Stant tasarımında “İyi Bak Dünyana” hareketi çerçevesinde bu yıl “sürdürülebilirliği” odağına alan bir tema kurgulandı ve standın yapımında kullanılan malzemelerin dahi yüzde 91’i geri dönüştürebilir malzemelerden seçildi.

Ayrıca ilham veren, toplumsal fayda ve sosyal etki yaratan projelerini bu alanda sergileyen firmanın kadın emeği ve istihdamının, geçmişten geleceğe köprü oluşturan değerlerin en güzel örneği olan ‘Nevruz Köyü Kadınları’ projesi ile onların cesareti, çalışkanlıklarıyla ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri katılımcılara ilham verdi.

İlk kez sergilenen tasarruflu ürünler

Kale Banyo’nun ‘Smart’ (akıllı) felsefesi ile tasarladığı, tasarrufa yönelik, çevreci ürünlerinin yer aldığı UNICERA’da Çanakkale Seramik’in yeni koleksiyonları ise ilk kez tanıtıldı. Malzemenin benzersiz kimyasını sanatsal bir formla yeniden yorumlayan Formart ve küçük ebatlı minimalist tasarımları sevenler için yaratılan Miniatile bu koleksiyonlardandı. Metro, Windsor, Avenue, Windsor Frame ve Moonlight serilerinden oluşan Miniatile 10x30 ve 10x40 cm’lik karolarla sunuldu.

T-One by Kale, ünlü şeflerle buluştu


Kaleseramik UNICERA’da en yeni ve seçkin koleksiyonlarının yanı sıra özgün mimarinin vazgeçilmez malzemesi Kalesinterflex’ten doğan yeni ürün grubu T-One by Kale’nin ürünlerini seramiğin alternatif kullanım alanlarından örneklerle sundu. Fuar süresince, Kale standında kurulan alanda T-One by Kale Porselen Tezgah’ın mutfaklara getirdiği üstün özellikleri anlatabilmek amacıyla, Türkiye’nin sevilen şefleri Arda Türkmen, Ceyda Artun, Claudio Chinali ve İsmet Saz yemek atölyeleri ile ziyaretçilere özel yemek sunumları yaptılar.


bottom of page