top of page

KALESERAMİK TESİSATÇILARLA MUĞLA’DA BULUŞTU

Ustaların mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmesi için Türkiye’nin dört bir yanında “Eğitim Seminerleri” kapsamında “Tesisatçılar Buluşması” düzenleyen Kaleseramik, Muğla’daki tesisat ustaları ile bir araya geldi. Pandemi önlemleri kapsamında Fethiye, Dalaman ve Marmaris’te düzenlenen programa 150 tesisat ustası katıldı.

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya Erzurum, Denizli, Adana, Trabzon gibi Türkiye’nin farklı noktalarındaki binlerce usta ile gerçekleştirilen buluşmaların yeni adresi Muğla oldu. Muğla’daki bölge bayilerinden gelen yoğun talep dorultusunda Fethiye, Dalaman ve Marmaris’te düzenlenen ‘Tesisatçılar Buluşması’nda Kaleseramik yetkilileri tarafından 150 tesisat ustasına eğitim semineri düzenlendi.

Kaleseramik Pazarlama Eğitim Yöneticisi Ramazan Öztürk, tarafından katılımcılara güncel ürünler, uygulamalar ve pratik bilgiler aktarıldı. Seramik sağlık gereçleri, tamamlayıcı ürünler, banyo mobilyaları, armatürler, banyo aksesuarları, akrilik ürünler, duş ve küvet kabinleriyle ilgili ürün uygulamaları ve pratik faydalar sağlayan yöntemlerin anlatıldığı toplantıda, tesisat ustalarının merak ettiği tüm sorular yanıtlandı. Tesisat ustalarına pratik faydalar sağlayan konular ile ilgili bilgilerin verildiği toplantılarda hediye olarak verilen promosyon malzemeleri tesisatçılardan tam not aldı.


bottom of page