top of page

KALESİNTERFLEX’İN EN YENİ BOYUTLARI UNICERA’DA SERGİLENDİ

Türk seramik sektörünün lider markalarından Kaleseramik, UNICERA’da ‘Mekanları baştan yaratan buluş’ olarak nitelendirdiği inovatif markası Kalesinterflex’in yanısıra T-One başta olmak üzere en yeni ürün, koleksiyon ve uygulamaları ile yer aldı. 



66 yıllık köklü sektör deneyimi ile Türkiye’de Seramiğin Kalesi olan Kaleseramik UNICERA’da ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept ve Görsel Tasarım Ekibi’nin iş birliğiyle hazırlanan özel stantta ziyaretçilerini ağırladı. Stantta şirketin tasarımı odağa alan çevre dostu, dayanıklı ve yenilikçi ürünleri yer aldı.


İç mekan, banyo, mobilya ve cephe kaplamaları gibi zengin kullanım alanları ile seramiğin geleceğine yön veren Kalesinterflex’in geçtiğimiz Temmuz ayında hizmete aldığı yeni hattında üretilen en yeni ölçülerdeki porselen plakalar fuarda ziyaretçilerle buluştu. Kalesinterflex’in Türkiye’de ilk olan 160x320 cm ebat ve 6 mm, 12 mm, 20 mm’lik kalınlıklara sahip en yeni ölçüleri ilk kez görücüye çıktı.



Kaleseramik yeni nesil mutfakların yenilikçi yüzü; uzun ömürlü, hijyenik, çizilmez, leke tutmaz özellikleriyle ön plana çıkan T-One porselen tezgahlarının sunumunda ise ünlü şeflerle iş birliği yaptı. Arda Türkmen, Yağız İzgül ve Çiğdem Seferoğlu firmanın standında 3 gün boyunca T-One Porselen Tezgah’ta yemek pişirdi.


Kaleseramik, UNICERA’da ürünlerinin yanı sıra uygulama ve projelerini de ziyaretçilerle buluşturdu. Kaleseramik’in dijitalleşme adımlarının bir yansıması olan ve AR-Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin kullanıldığı Kale Core sitesi ziyaretçileri dijital bir yolculuğa çıkarttı.  Ziyaretçiler, mekanı yenilemenin en kolay yolu olan Kale Core’un “Evinde Gör” özelliğini kullanarak, onlarca farklı ürünü kendi mekanlarında canlı deneyimleme fırsatı buldular.



Kadın emeğini desteklemek amacıyla hayata geçirilen Atölye Kale alanında ise ziyaretçileri renkli ve keyifli etkinlikler karşıladı. Bu alanda sır altı seramik tabak boyama atölyesi gerçekleştirildi. Ayrıca “İyi Bak Dünyana Koleksiyonu” altında 4 kadın tasarımcı, Esin Sözer Kalender, Beliz Oral, Yeşim Kozanlı ve Ceylan Kolat Kaz Dağları’nın endemik bitki türlerinden esinlenerek çalıştıkları lavabo tasarımları da yer aldı.

bottom of page