top of page

GEBERIT RIMFREE®'DE BAKTERİYE YER YOK

Geleneksel düz kanallı klozetler bakterileri, koku ve tortuları yüzeyde biriktirirken, Geberit’in tamamen kanalsız olarak tasarlanan yeni ürünü Rimfree® klozetler, zararlı bakterilerin birikebileceği, kokuların gelişebileceği ulaşılması zor alanları ortadan kaldırdı. Patentlenmiş özel bir yıkama teknolojisi ile donatılan klozetler optimum hijyen sağlıyor.

Gömme rezervuarların mucidi İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyoda ultra hijyen sağlayacak bir çözüm daha sunarak kanalsız klozet Rimfree®’yi Türkiye pazarına sürdü. Uzun ve detaylı bir AR-GE çalışması sonrasında üretime hazır hale getirilen Geberit’in patentli ürünü Rimfree®’nin 2021 yılı içinde birden çok modelinin tüketiciyle buluşturulması planlanıyor.


Tamamen kanalsız olarak tasarlanan Geberit Rimfree® klozetler, bakterilerin birikebileceği, kokuların gelişebileceği, temizlik esnasında ulaşılması zor olan kanalları barındırmayan teknolojisiyle banyolar için en hijyenik çözümü sunuyor. Geberit Rimfree®’nin inovatif tasarımı sayesinde rezervuardan gelen su, klozetin iki tarafından simetrik ve dengeli bir şekilde akıtılarak tam bir temizlik sağlanıyor. Açık ve modern bir tasarım diline sahip olan Rimfree®’nin eşsiz tasarımı 6 veya 4,5 litre alternatifli su kullanımıyla tortuları etrafa sıçratmadan yok ederken su tasarrufuna da katkı sağlıyor.

Geberit Rimfree®’nin patentli inovatif EFF2 montaj sistemi ve özel tasarım sonsuz dişli parçaları sayesinde montajı kolay, hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştiriliyor. Klozetin montajı, kapak montaj delikleri kullanılarak, tek kişi tarafından kolaylıkla yapılabilirken aynı zamanda bu özellik sayesinde montaj delikleri de gizlenmiş oluyor.


bottom of page