top of page

KIRMADAN, DÖKMEDEN SU YALITIMI MÜMKÜN

Seramik yapıştırıcı ve derz dolgu sektörünün lider markası Kalekim’in şeffaf su yalıtım malzemesi İzopur Trans, seramik kaplı yüzeylerde estetik bir kayba yol açmadan su yalıtımına olanak veriyor.


Yüzeydeki seramikleri kırarak su yalıtım uygulaması yapmanın hem zaman, hem doğacak ek masraflar hem de yaşam konforu açısından sıkıntı yarattığı bilinen bir gerçek. Bunun yerine Kalekim’in geliştirdiği ürünler ve uygulama çözümleri ile mevcut seramik kaplama üzerine uygun bir ara katman ile su yalıtım uygulaması yapmak mümkün.

Özellikle teras ve balkonlarda yağmur ve kar sebebiyle biriken su, uygun tahliye önlemleri alınsa bile döşeme betonundan sızarak mekanlarda çeşitli sorunlara neden olabiliyor. Yine aynı şekilde bina yapımı sırasında balkon ve teras betonundaki eğim yetersizliği, uygulama kalitesindeki düşüş, gider borularının yetersiz bırakılması ve benzeri sorunlar zamanla suyun bina içerisine sızmasına neden oluyor. İşte bu sorunlara çözüm olarak sunulan ve kolaylıkla uygulanabilen İzopur Trans, UV ışınlarına, suya ve dona dayanıklı olup sararma yapmıyor. Yüzeyler estetik görünümlerini koruyarak uzun ömürlü su yalıtımına kavuşurken, aynı zamanda kolay temizlenebiliyor.

Şeffaf görünümlü İzoPur Trans ile seramik yüzeyler dışında her türlü granit, mermer gibi malzemelerle kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için mevcut kaplamayı kırmaya gerek olmaksızın su yalıtımını sağlamak mümkün. İzopur Trans, ayrıca şeffaf olmasının getirdiği avantaj ile cam tuğla, doğal taş, ahşap ya da bambu yüzeylerin korunması ve yalıtımında da kullanılıyor.


bottom of page