top of page

MİMARLAR "ÇEVRİMİÇİ" KONUŞUYOR


Kalebodur’un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla hayata geçirdiği “Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor” söyleşi dizisi çevrimiçi ortamda da yoğun ilgi görüyor.


2013 yılından beri sürdürülen ve Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in moderatörlüğünde bugüne kadar yüze yakın söyleşinin gerçekleştirildiği format, pandemi dolayısıyla Nisan ayında yüz yüze olmaktan çıkıp, çevrimiçi ortama aktarılmıştı.

Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanan sohbetlerde, mimarlar ilk elli dakika boyunca merak edilen konular hakkında bilgi veriyor. Sohbetin sonunda ise, bu kez katılımcılardan gelen sorular yanıtlanıyor.

Emre Arolat, Suha Özkan, Nevzat Sayın, Han Tümertekin, Uğur Tanyeli, Deborah Berke, Gökhan Avcıoğlu, Murat Tabanlıoğu, Banu Uçak, Orçun Ersan, Melike Altınışık, Tülin Hadi, Cem İlhan, Fatih Yavuz, Emre Şavural ve Kadri Atabaş gibi önemli mimarların katıldığı söyleşiler Kalebodur’un instagram ve youtube hesapları üzerinden (Instagram: https://www.instagram.com/kalebodur/ ) ve (Youtube: https://youtube.com/channel/UCmCfl8gGfGas5_3JcGCvDAA)

canlı takip edilebiliyor. Bugüne kadar yapılan tüm söyleşilere ise mimarlarkonusuyor.com adresinden ulaşmak mümkün. Yoğun ilgi gören program ayrıca Podcast olarak iTunes, Soundclud ve Spotify’dan da dinlenebilecek.


bottom of page