top of page

MİNİMUM TEMAS, MAKSİMUM HİJYEN

Tüketici alışkanlıkları gözetilerek tasarlanan E.C.A. Myra Serisi’ndeki Touch dokunmatik özelliğine sahip armatürler minimum temas ile maksimum hijyeni bir arada sunuyor. Dokunmatik özellik sayesinde ürün kolu açık konumdayken, bataryaya temas edilerek tek bir dokunuşla su akışı sağlanıp, tekrar bir dokunuşla su akışı durduruluyor.

Tüketicilerinin hayatını kolaylaştırma hedefiyle çalışmalarını sürdüren E.C.A., geniş ürün gamına sahip armatür serileriyle farklı tüketici beklentilerine kapsamlı şekilde cevap veriyor. Özgün tasarımıyla dikkat çeken E.C.A. Myra Serisi’nde farklı özelliklerde 12 adet temel ürün bulunuyor. Bunun yanı sıra E.C.A. Touch dokunmatik özelliğine sahip 4 armatür de seride yer alıyor. Dokunmatik özellik sayesinde ürün kolu açık konumdayken, bataryaya temas edilerek tek bir dokunuşla su akışı sağlanıp, tekrar bir dokunuşla su akışı durduruluyor. Böylece minimum temas ile maksimum hijyeni bir arada sunuyor.

E.C.A.‘nın tüm armatür serilerinde olduğu gibi Myra’daki su tasarrufu özellikli lavabo ve eviye armatürleri de tüketicilere ekonomik fayda yaratırken, doğal kaynaklara sahip çıkıyor. Türkiye’de ilk kez E.C.A. armatürlerinde uygulanan Hygiene Plus özelliğine sahip olan Myra’nın yüzeyi kir tutmuyor. Böylece banyolar kolayca temizlenerek uzun süre hijyenik koruma sağlanıyor.

Yaşam alanlarında zarif bir görünüm yaratmayı amaçlayan Myra, bir tasarım objesi olarak da değerlendirilebiliyor. Beyaz, kırmızı, bej ve siyah renklerdeki ürün grubu ile yaşam alanlarının kişiselleştirilmesine imkan veriyor. Myra Serisi ürünler, A’Design Award ve German Design Award gibi uluslararası alanda prestijli tasarım yarışmalarından çeşitli ödüllere sahip.


bottom of page