top of page

MODE VE RETROMIX İLE BANYOLAR RENKLENİYOR


VitrA Tasarım Ekibi, banyoda renk kullanımını teşvik etmek amacıyla yenilikçi karo sistemleri geliştirdi. Farklı doku ve renklerin birlikte güvenle kullanılabildiği yeni tasarım yaklaşımıyla, zamana meydan okuyan banyolar tasarlanabiliyor.


VitrA’nın dört renk paleti üstüne kurduğu renk kombinasyon sistemi mode, kullanıcısının tarzını yansıtan banyo mekanları yaratıyor. İlk renk paletinde yer alan yosun grisi ile lava kırmızısı, ferah ve enerjik banyolar yaratıyor. Kil beji, zümrüt yeşili ile buluşarak huzur ve güvenin adresi oluyor. Terrarosa ve safir mavisi karolar bir araya geldiğinde duyguları harekete geçiriyor. Doğal taşın grisi, amber sarısı ile tamamlandığında ise sıcak mekanlar doğuyor. Kombinasyonları zenginleştirmek için sistem, renk ve ton çeşitliliği sunan mode, VitrA’nın diğer karolarıyla da uyum sağlıyor.


VitrA, geleneksel karo desenlerini yeniden yorumladığı retromix karo sisteminde ise farklı coğrafyaların evrenselleşmiş geleneksel desenleri içinden geometrik formlara odaklanıyor. Geçmişin izi, aynı zamanda el yapımı hissi veren etnik renklerdeki duvar karolarına yansıtılıyor. Mekan tasarımıyla ilgili değişen beklentilere cevap verecek bir sistem olarak geliştirilen retromix, kendi içindeki renk ve desen kombinasyonlarının yanı sıra, VitrA’nın diğer koleksiyonlarıyla yakaladığı uyumla fark yaratıyor.


bottom of page