top of page

NG KÜTAHYA’DAN MAĞAZALAŞMA ATAĞI

Seramik sektöründe vizyoner bakış açısıyla en yeni trendlerin öncüsü olan NG Kütahya Seramik, konsept mağazacılık anlayışıyla sektördeki öncü konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Ankara Polatlı’da bölgenin en büyük, Ordu Fatsa’da ise en yenilikçi mağazalarını açtı.


Yatırımlarıyla dünyada ve Türkiye'nin her bölgesinde mağazalaşma yönünde hızlı adımlarla ilerleyen NG Kütahya Seramik, Ankara Polatlı’da 234., Ordu Fatsa’da 235. mağaza açılışlarını gerçekleştirdi. Şirketin Ankara Polatlı’da hizmete sunduğu yeni mağazası bölgenin en büyük seramik mağazası olma unvanına sahip bulunuyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan mağazada, inovatif koleksiyonlarının başrol oyuncusu olduğu yaşam alanları ve dünyanın en büyük ebatlı seramikleri sergilenecek.

NG Kütahya Seramik’in Ankara Polatlı’daki yeni mağazası Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Ordu Fatsa’daki yeni mağazası ise Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Fatsa İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ın katılımıyla düzenlenen törenlerle açıldı.


Ekonomi büyüdükçe talepler de tüketim de artıyor

Kütahya Seramik olarak imza attıkları ilkler aracılığıyla Türkiye’nin dünya markası olmayı başardıklarını, sahip oldukları bu misyonu en iyi şekilde sürdürmeye yönelik kararlı adımlarla ilerlediklerini vurgulayan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Ülkemizin ekonomisi büyüdükçe talepler ve tüketim artıyor. Alışkanlıklarımız değişiyor. Ülkemizin nüfusunun artmasıyla seramik ürünleri, inşaatın sadece bir parçası değil modanın bütünleyici bir kalemleri haline dönüştü. NG Kütahya Seramik olarak yıllardır ileri teknolojilere yaptığımız yatırımlarla her geçen gün kendimizi geliştirdik, ebatlarımızı büyüttük, dünya standartlarının önünde gittik, seramiğin devleriyle birlikte yolculuk yaptık. Hedefimiz sektörde yapılmayanı yaparak kendimize yeni yollar açmak ve bu yollarda sürekli kendimizi geliştirmek. Teknolojiye yatırım yapıp kapasitemizi artırarak Türkiye’nin değil dünyanın markası olma yolunda ilerlemeyi amaç edindik. Bu noktada tüketim kadar yol arkadaşlığını önemli buluyoruz. Yeni mağazalarımızın Ankara ve Ordu’nun inşaat sektöründeki vizyonuna büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.


Yeni firmalara ticari kimlik kazandıracak


Pandemide ara verdikleri mağazalaşma hareketini Ankara ve Ordu’da açtıkları mağaza ile hızlandırdıklarını söyleyen Güral, “İki yeni mağazamızla Türkiye’de 235 mağaza sayısına ulaştık. Mağazalaşma faaliyetlerimizle ülke ekonomisine sağladığımız katma değeri ve istihdamı artırmayı ülkemizin kalkınmışlık seviyesini ileriye taşımayı hedefliyoruz. Hem ürün hem de mağazacılık alanında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle sektördeki lider konumumuzu güçlendirerek yeni firmalarımıza ticari bir kimlik kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

NG Kütahya Seramik’in Türkiye’de yeni hizmete giren mağaza ve showroom’ları, yaşam alanlarında fark yaratmayı sevenler için ilkleri ve en iyileri barındırıyor. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan showroom’lar sahip oldukları eşsiz mimari ve üst düzey tasarımlarıyla dikkat çekiyor. En yeni ve inovatif ürün kreasyonlarının sergilendiği mağaza ve showroom’larda sadece ürün değil yaşam alanları da sergileniyor.





bottom of page