top of page

NG KÜTAHYA SERAMİK’TEN LAS VEGAS ÇIKARTMASI

NG Kütahya Seramik, tüketici ve profesyonellerin değişen ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği yenilikçi koleksiyonlarıyla Las Vegas’ta düzenlenen Coverings Fuarı’nda yerini aldı. 30’u aşkın ülkeden seçkin markaların katılımıyla düzenlenen fuar, dünyanın ve Amerika’nın en prestijli seramik fuarları arasında yer alıyor.


NG Kütahya Seramik, Nisan ayında ABD’nin Las Vegas kentinde gerçekleştirilen Coverings Fuarı’nda büyük beğeni topladı. Doğadan ilham alarak tasarladığı büyük ebatlı koleksiyonlarını ve yaşam alanlarına kazandırdığı yenilikleri gözler önüne serdi. 2022 koleksiyonuyla bugüne kadar üretimi denenmemiş renk alternatiflerini ürünlerine yansıtan marka, yaşam alanlarında yeni bir trend başlattı.

Bookmatch koleksiyonuna yeni tasarımlar ekleyen NG Kütahya Seramik, birbirini uyum içinde takip eden kreatif desenler ile mekânlara hareketlilik ve sıra dışı bir şıklık kazandırıyor. Bookmatch koleksiyonunun en iddialı tasarımlarından biri olan Savana, siyah ile beyazın muhteşem dansını sunuyor. Okyanus mavisi rengiyle mekânlarda göz alıcı bir etki bırakan “Pasifik’’, 120x240 cm ebadıyla fark yaratan “Comet”, parlak ve canlı mermer dokusundan meydana gelen “Fusion” serileri ise fuarın başyapıtları arasında yer aldı.


bottom of page