top of page

RENKLERİN ENERJİSİ YÜZEYLERE TAŞINIYOR

Güneşin sıcaklığını hissettirmeye başlamasıyla, dekorasyon yenileme sezonu da açıldı. Yaşam alanlarını yeniden tasarlayanlar, tercihlerini belirlemeden önce renklerin ruh hallerindeki yansımalarına odaklanıyor. Seramiksan ise renklerin enerjisini karo ve vitriye serileriyle mekanlara taşıyor.


Renklerin psikolojik etkisi, insanların yaşam alanlarını tasarlarken seçtikleri dekorasyon unsurlarına da yön veriyor. Verywell Mind’ın açıkladığı, 30 farklı ülkeden yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı araştırmanın sonuçlarına göre, katılımcıların % 43'ü beyaz rengi rahatlama ve ferahlıkla ilişkilendirirken, yeşil % 39’unda memnuniyet duygusunu öne çıkarıyor. Siyah, katılımcıların yarısından fazlasının hüzünle bağlantı kurmasına aracılık ederken, baharın kendini hissettirdiği bugünlerde turuncu rengi ise neredeyse iki kişiden birine (%44) neşeyi çağrıştırıyor. Zengin renk paletini karo ve vitrifiye serileriyle yaşam alanlarına taşıyan Seramiksan ise renklerin enerjisinin hem zihinsel hem de fiziksel etkilerine dikkat çekiyor.

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu da “Renkler, insanlarda ruh halini değiştirebilen bir güce sahip. Öyle ki giyilen kıyafetten kullanılan arabaya, ofis ya da evdeki eşyalara kadar çevremizdeki objelerin renkleri, o günkü modumuzu belirliyor. Seramiksan olarak biz de renklerin enerjisini Bumpy serisiyle yüzeylere, Aura lavabo koleksiyonumuzla ise banyolara taşıyoruz. Böylece farklı estetik beğenilere ve ruh hallerine hitap ederken, aynı zamanda yaşam alanlarını konforlu mekanlara dönüştürüyoruz.” diyor.


Seramiksan’ın 10x30 veya 10x40 cm. boyutlarındaki Bumpy serisi, 11 farklı renk seçeneğine sahip. Bu renkler arasında beyaz, siyah, vizon, açık gri, antrasit, kül mavisi, mercan, gri, adaçayı yeşili, hardal, krem ve sarı bulunuyor. Karo serisine, mat & parlak siyah ve beyaz, turuncu, kırmızı, yeşil, kahve gibi renk seçeneklerinden oluşan Aura lavabo koleksiyonu eşlik ediyor.


bottom of page