top of page

SADE, ZAMANSIZ, ZARİF; GEBERIT CITTERIO

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyo koleksiyonunu Citterio serisi ile taçlandırıyor.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyo koleksiyonunu Citterio serisi ile taçlandırıyor. Sade detayları akıcı şekillerle bir araya getirerek kusursuz tasarımın ismi olan Citterio, İtalyan mimar ve tasarımcı Antonio Citterio’nun imzasını taşıyor. Doğal formu, pürüzsüz görünüm ve benzersiz tasarımıyla Geberit Citterio, banyoları farklılaştırıyor.


Zarif ve fonksiyonel


Yaşam alanlarına anlam ve derinlik kazandıran Geberit Citterio serisi banyolarınıza ferah bir soluk getiriyor. Organik forma sahip lavaboları, neme dayanıklı ahşap yapısı ve camın estetik görüntüsüyle ön plana çıkan Citterio serisi banyolarınızda minimal ve cesur bir dekorasyona imza atmanızı sağlıyor. Geberit Citterio serisinde yer alan KeraTect özel sırlama teknolojisiyle pürüzsüz bir görünüme sahip ürünler, Rimfree® özelliğiyle kir birikmesinin önüne geçen akıllı klozetler Geberit AquaClean ile mükemmel uyum sağlıyor. Yavaş kapanan çekmece mekanizması ve mobilyalardaki cam yüzeyi ile özel bir çizgisi olan Geberit Citterio serisi, banyonuzda tasarım özgürlüğünün ismi oluyor.


Citterio banyo mobilyası…


Citterio banyo mobilyaları ise sayısız kombinasyon seçeneğiyle kullanıcısının kişiliğini banyolara yansıtmasını sağlıyor. Sadeliğinin getirdiği zarafetiyle düzen severlerin beğenisini de kazanan Citterio serisi mobilyalarında bej meşe ve gri kahve meşe ahşap yüzey seçeneği bulunuyor. Birbirinden iddialı Gri kahve cam veya siyah cam kapak seçeneğiyle banyolarda heyecan verici bir kombinasyon yapılmasına olanak tanıyor. Ayrıca tasarım, Rimfree® teknolojisi ile kir biriktirmeyen Geberit AquaClean akıllı klozetler ile mükemmel uyum sağlıyor.


Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumunda bulunuyor. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 29 üretim tesisine sahip. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 50 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet gösteriyor..

bottom of page