top of page

SANAT VE ZANAAT TEK YÜZEYDE BULUŞTU: FORMART

Çanakkale Seramik’in FormArt Koleksiyonu sanat ve zanaati tek yüzeyde buluşturuyor. Nostaljiyi, anı ve geleceği aynı anda kucaklayan yeni koleksiyon, klasik tasarım çizgilerini modern dünyanın süzgecinden geçirmeyi hedefliyor.

Çanakkale Seramik, sürdürülebilir ürünleri ve yenilikçi tasarımlarıyla, yaşam alanlarına yeni anlamlar katmaya devam ediyor. Yeni Formart koleksiyonu duygulara yeni boyutlar, evlere ise yeni dokunuşlar kazandırmak üzere Kale satış noktalarında tüketicileri bekliyor.


Formart koleksiyonundaki, klasik ve modern çizgileri bir araya getiren Allure’ün mat yüzeyleri 5 ayrı renk seçeneği ve 3 farklı modüle sahip. Geleneksel Türk seramik renklerinden ilhamla tasarlanmış olan Atria serisinin krakle sırlı beşgen formundaki karoları, zarafetini bulunduğu tüm atmosferlerde hissettiriyor. Ustalıkla işlenen el yapımı yüzeyler mekanlara canlılık getiriyor. Formart koleksiyonu, dekorasyonda fark yaratmak isteyenlere Heritage ile cevap veriyor.

Geçmişin izlerini modern mekanlar için yeniden yorumlayan ürün, el yapımı metalik ve parlak yüzey alternatifleri ile şık bir görünüm sağlıyor. Vanity serisinin altın ve platin dekor seçenekleri sayesindeyse yüzeylerde zamansız bir moda hâkim.

Formart Atria

Doğaya saygılı ürünler

Doğa dostu üretim anlayışını uluslararası standartlarla belgeleyen ve seramik sektöründe bir ilk olarak bütün ürünlerine EPD Sertifikası alan Kaleseramik’in, seramik karodaki güçlü markası Çanakkale Seramik, yıllara dayanan güven ve tecrübenin sembolü olmaya devam ediyor.


İyi Bak Dünyana hareketi ile doğadan ilham alarak çevre dostu ürünler üreten Çanakkale Seramik’in; duvar, yer, tezgâh arası seramik karolar iç mimaride rahat temizlenen bir kullanım imkânı sunarken, özellikle ıslak hacimli mekânlarda sağlıklı bir ortam da yaratıyor.










Formart Heritage

bottom of page