top of page

SERAMİK VE PORSELENE DELMAR DOKUNUŞU

Türkiye’nin en büyük seramik ve porselen üreticilerine hizmet veren Delmar, endüstrinin tüm yüzey işlem sarf malzemelerini karşılayarak ürünlerde yüksek kalite sağlanmasına katkı veriyor.

Delmar; seramik endüstrisinin ihtiyaçlarını dikkate alarak ürettiği veya ürettirdiği yüzey işlem sarf malzemeleriyle, seramik ve porselen üreticilerinin hedefledikleri ürün kalitesini yakalamasına ve nihai tüketiciye ulaşan bu ürünlerin istenilen pürüzsüzlükte olmasına yardımcı oluyor.


Ürünlerde özellikle eğimli ve açılı bölgeler, küçük delikler, dip yerleri ve hassas yüzeyler gibi işlem gerektiren bölgelerde kullanılan ürünleri geliştirmek amacıyla kurulan Delmar, Abrsiv süngerler, Alumina zımparalar, çubuklu ve el tipi rötuş süngerleri, dip silme bantları, onarım dolgu malzemeleri ve diğer yüzey sarf malzemeleriyle ürün yelpazesini geliştirmeye devam ediyor.


Türkiye’nin en büyük seramik ve porselen üreticilerine hizmet veren Delmar; su jeti kesim, cnc kesim, pres kesim, taşlama ve delik açma makineleriyle güçlendirdiği sanayi altyapısıyla müşterilerinin farklı çeşitlerdeki malzeme taleplerini istenen tür, şekil, ebat ve özellikte üretebilme kapasitesine sahip.



bottom of page