top of page

SERAMİKSAN 2023 YENİLİKLERİNİ UNICERA’DA TANITACAK

Sektörünün en önemli yerli oyuncularından biri olan Seramiksan 2023 için hazırladığı en yeni ürünlerini ilk kez UNICERA’da tanıtacak. Standını ve fuar etkinliklerini sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm temasıyla tasarlayan firma fuarda vitrifiye ürünlerinin yanı sıra büyük ebatlı porselen karolarını sergileyecek.

Seramiksan Direktörü Süreyya Çağlar fuarda ürünlerini tanıtmanın ötesinde iyi dönüşüm hareketi başlatmayı hedeflediklerini belirtti: “8-9 Kasım’da ünlü mimarları ağırlayacağımız ‘İyi Yaşam İçin İyi Dönüşüm Atölyesi’ düzenliyoruz. Seramiksan’ın geri kazanım tesisindeki kırık seramik parçalarının altınla birleşmesinden doğan ve 15. yüzyıla dayanan bir Japon tamir sanatı olan Kintsugi ile seramiği farklı objelere dönüştüreceğiz. Ayrıca yine geri kazanımı vurgulamak için kırık seramiklerden oluşturduğumuz fotoğraf alanındaki büyük çerçeve onlarca kişinin el emeği ile ortaya çıktı.”

2023 için hazırladığı koleksiyonların çoğunu ilk kez fuarda sergileyecek Seramiksan’ın global tasarım trendine dönüşen parlak mermer ve taş dokusunu yüzeylere taşıyan büyük ebatlı karoları dikkat çekiyor. Farklı coğrafyaların tarihi zenginliklerinden ve doğasından ilham alan karolar Amos, Bahama, Rosella gibi isimler taşıyor.


Seramiksan klozetler su tasarrufu sağlıyor

Seramiksan’ın vitrifiye grubunda ilk kez sergilenecek ürünlerin başında Klasik stildeki etajerli lavabo yer alırken, Aura Koleksiyonu’na da iki yeni formda çanak lavabo ekleniyor. Hem batarya delikli hem de batarya deliksiz olarak üretilen lavabolar, geniş haznesiyle kullanıcıya rahat ve işlevsel bir alan açıyor. 2,5 - 4,5 litre ile fonksiyon yaparak yaklaşık %30 su tasarrufu sağlayan Rim-out asma klozetler ise banyolardaki hijyen ve konforu arttırıyor. Bir pisuvardan çok daha fazlasını sunan Hill Akıllı Pisuvar serisine yeni eklenen, Rim-out asma bide ve klozetler ise birbirini tamamlayarak bütünsel bir banyo konsepti sunuyor.


bottom of page