top of page

SERAMİKSAN’DAN İKİ YENİ PORSELEN KARO SERİSİ

Seramiksan, işlevsellik, modern tasarım ve sürdürülebilirliği buluşturduğu büyük ebatlı iki yeni porselen karo serisini tanıttı. Marka, Trio serisinde güçlü ve zamansız mekanlar sunarken, Harmony serisine hakim olan gri doğal taş ve sıcak tonlu çizgileriyle modern bir görünüm yaratıyor.


1990’dan bu yana yer ve duvar karosu, granit, vitrifiye ve yapı kimyasalları ürünleriyle hizmet veren Seramiksan, farklı çizgi ve renklerle tasarladığı yeni porselen karo serileri Harmony ve Trio’yu geçtiğimiz günlerde tanıttı. İşlevsellik, modern tasarım, sürdürülebilirlik unsurlarının buluştuğu serilerde yer alan büyük ebatlı karolar hem kullanıcıların yaşam alanlarını kullanışlı kılıyor hem de iç ve dış mekanlarda tasarım bütünlüğü yaratıyor.

Son teknolojiyle üretilen Trio serisinde, zamansız ve şık görünümler mekanlara taşınıyor. Alpler’den Pietra Grigia, Verona’dan Pietra Grey ve İspanya’nın güneyinden gelen renkli taşlar ile zenginleştirilmiş karolara estetik bir bakış açısı katılıyor. Seramiksan, 3 karakteristik taş dokusunu birleştirdikleri karo serisiyle ev sahiplerine güçlü ve zamansız mekanlar sunarken, kullandığı farklı renk ve motiflerle de yüzeylerde tasarım bütünlüğü yaratılmasına olanak tanıyor. Gri ve beyaz renklerinin hakim olduğu karolar 60x120 santimetrelik büyük ebatlarıyla kullanıcılara uygulama kolaylığı sağlayarak, yaşam alanlarını konforlu kılıyor.

İç ve dış mekanları, işlevsel ve estetik görünümlü alanlara dönüştüren Seramiksan’ın ana teması gri mermer olan Harmony serisi de modern görünümüyle dikkat çekiyor. Açık ve koyu gri renklerinin kullanıldığı seride, altın renkli damarlarla birlikte yüzeylerde lüks bir görünüme ulaşmak mümkün oluyor. Harmony serisinin 60x120 santimetrelik ebatları da alanlara bütünsel bir tasarım anlayışı katarken, her iki seri de çevre dostu nitelikleriyle sürdürülebilir mekanlar yaratılmasına kapı aralıyor.


bottom of page