top of page

SERAMİKSAN TROPICAL, ORMANI EVE TAŞIYOR

Seramiksan’ın yeni serisi Tropical, ormandaki sesleri, ağaçların kendilerine özgü kokularını, güneş ışığının arasından süzüldüğü ağaç yapraklarını çağrıştırarak modern kent yaşamının stresini yüklenenler için orman terapisini evlere taşıyor.

90’lı yıllarda evlerde gördüğümüz büyük yapraklı ev bitkileri ve sarmaşıklar, son birkaç yıldır yine modern evlerin vazgeçilmezi haline geldi. Son dönemin popüler dekorasyon trendlerinden olan tropikal stil, jungle atmosferini modern dekor anlayışı ile harmanlıyor.


Seramiksan’ın tropikal dekorasyon trendine uygun olarak tasarladığı, doğayı evlere taşıyacak yeni Tropical serisi; doğadan ilham alan, tropik iri yaprakları ve palmiye deseni ile mekanlara taze, canlı bir hava ve hiç solmayan bir yeşillik katıyor. Konfor ve sıcaklık hissi ile bir parça egzotizm ve jungle temasını harmanlayan seri, birbirini takip etmeyen ve birbirinden farklı ürün desenlerine sahip. 60x120 cm. boyutlarındaki Tropical serisi, zamanın ruhunu evlerine taşımak isteyenlerin tercihi olacak. Pürüzsüz, en parlak yüzeyi sağlamak için full lappato olarak üretilen seri, yeşil renklerin dirildiği, yenilendiği ve canlandığı baharın ilk günlerini akla getiriyor.














bottom of page