top of page

SEREL'İN MAT BEYAZ'LARI SIFIR ATIKLA DOĞAYA SAYGILI

Türkiye seramik sağlık gereçleri pazarının öncü markası SEREL’in Mat Beyaz Ürünler Serisi, ‘‘SEREL Hygiene+’’ yüzey teknolojisi sayesinde kir tutmuyor, bakteri oluşumunu engelliyor, kolay temizleniyor ve maksimum hijyen sağlıyor. Ayrıca Sıfır Atık Belgesi’ne sahip ürünler sürdürülebilir bir yaşama da katkı sunuyor.

Sağlık gereçleri üretiminde 30 yılı aşkın süredir deneyimi olan SEREL’in Mat Beyaz Ürünler Serisi, banyolara aydınlık ve ferahlık katıyor. Kullanıcı dostu serinin dış tasarımları, günümüz ihtiyaçlarını rahatça karşılayacak şekilde modern bir yapı sunuyor. SEREL vitrifiye ürünlerinde sektörde çığır açan ‘‘SEREL Hygiene+’’ yüzey teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji, kolayca temizlenebilen banyolarda bakteri oluşumunun önüne geçerek kullanıcılara kendini güvende hissettiriyor.

SEREL Mat Beyaz Ürünler Serisi “Önce Sağlık” sloganıyla evlerin yanı sıra kafe, restoran, okul veya hastane gibi nüfusu yoğun olan alanlarda da rahat bir kullanım sağlıyor. Farklı ölçülerde 12 ayrı lavabo ile klozet kapağından oluşan ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi’ne sahip olan Mat Beyaz Ürünler Serisi, sürdürülebilir bir yaşamı da dikkate aldığını gösteriyor.


bottom of page