top of page

TÜRKİYE’NİN İLK PORSELEN TEZGAHI T-ONE

Seramik sektörüne bugüne kadar birçok inovatif ürün kazandıran Kaleseramik, mutfak tezgahında devrimsel bir yeniliğe daha imza attı. Türkiye’de üretilen dünyanın ilk ve tek en büyük porselen plakası Kalesinterflex özelliklerinin kullanıldığı T-One Porselen Tezgah, yeni boyut ve kalınlık seçenekleriyle mutfaklarda sınırları aşıyor.


Türkiye’de üretilen dünyanın ilk ve tek en büyük porselen plakası Kalesinterflex’ten doğan T-One Porselen Tezgah, 162x323 cm’lik yeni ebat ve 12 mm- 20 mm kalınlık seçenekleriyle mutfaklarda sınırları ortadan kaldırıyor. İnovasyonun, estetiğin, ileri teknoloji ve performansın birleşimi olan Türkiye’nin ilk porselen tezgahı T-One çizilmeyen, leke tutmayan, aşırı sıcak ve soğuktan etkilenmeyen dayanıklı ve estetik yüzeyi ile öne çıkıyor. Ürün bu özellikleriyle Türkiye’nin Michelin yıldızlı restoran şeflerinin de tercihi haline geldi.



Decotech, Bodytech, Flowtech, Glowtech, Formtech, V-Intech, Openbook olmak üzere 7 farklı üretim teknolojisi sahip ve mermer, taş, çimento, metal, düz renkler gibi tipolojilerden oluşan T-One Porselen Tezgah, yüzlerce ürün alternatifinin yanı sıra tasarımı kişiselleştirebilme seçeneği sunuyor. 


Yüzeylere özel malzemelerin uygulanması ve düz baskılı ürünlerden ayrıştırılmasıyla öne çıkan Decotech, ‘Sanatın Teknolojisi’ adını taşıyor. Ürünlerin yüzeyinde homojen taş dokusu ve farklı renk tonlarını içeren ince öğütülmüş masse karışımlarıyla oluşan ‘Devamlılığın Teknolojisi’ Bodytech’te kullanılan özel bir yöntem ürünün yüzeyindeki görsel etkiyi ürün bünyesine taşıyor. Desen takip teknolojisi olarak kullanılan ‘Sonsuzluğun Teknolojisi’ Flowtech, özellikle mermer görünümlü ürünlerin panelleri arasındaki desenin devamlılığını sağlıyor. ‘Dokunun Teknolojisi’ Formtech yüzeylere kabartmalı ve pütürlü bir dokunuş kazandırıyor. Homojen taş dokusunu mermere taşıyan ‘Doğallığın Teknolojisi’ V-Intech ile de ürünün bünyesinde farklı renklerdeki masse karışımlar, ürün desenine uygun şekilde entegre ediliyor.



Karşılıklı Desen Teknolojisi olarak kullanılan ‘Simetri Teknolojisi’ Openbook, özellikle mermer görünümlü ürünlerde, bir modülün diğer modül ile yüz yüze gelerek özgün bir desen oluşturmasını sağlıyor. ‘Metalik Işıltı Teknolojisi’ olarak kullanılan Glowtech ile ise mekanlarda estetik ve zarif bir parlaklık elde ediliyor.


bottom of page