top of page

VİTRA, GOOD DESIGN ÖDÜLLERİNİ 40’A ÇIKARDI

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design’dan 3 yeni ödül aldı. Böylece VitrA’nın bugüne kadar aldığı Good Design ödüllerinin sayısı 40’a yükseldi.

The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design (Mimarlık ve Tasarım Müzesi) ile The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies (Avrupa Mimari Sanat Tasarımı ve Kentsel Çalışmalar Merkezi) işbirliğiyle düzenlenen Good Design kapsamında, VitrA’nın CementMix karo sistemi, zemin ve duvar kaplaması kategorisinde ödül kazandı. Bu yıl 48 ülkeden 900 başvurunun değerlendirildiği Good Design’ın banyo ve aksesuar kategorisinde ise Voyage ve Sento Çocuk banyo koleksiyonları ödüle layık görüldü.

130’dan fazla ögesiyle VitrA’nın en zengin koleksiyonu olarak öne çıkan Voyage banyo koleksiyonu; çok yönlü bir sanatçı, teknisyen ve tasarımcı olan Arik Levy işbirliğiyle geliştirildi. Sento Çocuk ve CementMix ise VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyor. VitrA’nın yüzde 60’ı kurum bünyesindeki tasarım ekibi tarafından geliştirilen ürünleri ayrıca; EDIDA, Design Innovation, Design Plus, Iconic Awards, Interior Innovation, iF, Plus X, Red Dot, Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ve inovasyon ödüllerine de sahip.


bottom of page