top of page

VİTRA EN YENİ ÜRÜNLERİNİ UNICERA’DA TANITTI

VitrA, UNICERA 2023’te en yeni ürünlerini sunduğu standında sürdürülebilirlik temasına ağırlık verdi. Firmanın yeni ürünleri arasında %100 geri dönüştürülmüş lavabo, sessiz yıkama teknolojisi QuantumFlush ve %59’a varan oranda karbon ayak izi azaltılmış karo ürün gamı dikkat çekti.



VitrA, geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA 2023’te ev konseptinde hazırlanan ve İntema’nın mutfağına da ev sahipliği yapan standında, sürdürülebilirlik temasına ağırlık verdi. Fuarda, “VitrA daha iyi bir gelecek için çalışır” söylemiyle hazırlanan alanda, %100 geri dönüştürülmüş lavabo ilk kez tanıtıldı. Döngüsel ekonomiye katkıyı en üst seviyeye çıkartarak, VitrA’nın küresel ısınma üzerindeki evrensel etkisini ürün başına %30 azaltan lavabonun sergilendiği stantta, suyun enerjisinden en yüksek seviyede yararlanılmasını sağlayan VitrA QuantumFlush da dikkat çekti.



VitrA UNICERA 2023’te, güncellenmiş Çevresel Ürün Beyanı Sertifikalarına (EPD) referans vererek “Sera gazı emisyonlarında, Avrupa’nın en iyi karo üreticileri arasındayız” söylemiyle, daha iyi bir gelecek için çalışma vizyonunun altını çizdi. %59’a varan oranlarda karbon ayak izi azaltılmış ve %30’a varan oranlarda geri kazanılmış ve geri dönüştürülmüş materyal içeren karo koleksiyonlarının sergilendiği fuarda VitrA, yeni yüzey teknolojileriyle de farklılaştı. Bu seneki yeniliklerinde ilk defa ortaya koyduğu Soft R10B yüzey seçeneğiyle hem banyolarda hem de ticari alanlarda yüksek kaydırmazlık seviyesiyle güvenliği sağlarken, aynı zamanda yüzeyin yumuşak dokusunu koruyor.



VitrA’nın UNICERA 2023’te sergilenen karo koleksiyonları arasında Cemental, Royalstone, Noblestone, Meteorite, Woodart, Marmo Nuovo ve Flakecement de yer alırken; mekanları rengin gücüyle tanıştıran Color2.0 beğeni topladı. Dış mekanlar için tasarlanan 2 cm kalınlığındaki karoların yer aldığı ürün gamında 80x80 cm boyutlarındaki karolar da ilk kez tanıtıldı. Yine duvar karosu ürün grubunda farklı renk, ebat ve dekor seçeneğiyle geniş bir ürün yelpazesi sunan Set7.0 karo koleksiyonu da fuarda ilk kez beğeniye sunuldu. 

bottom of page