top of page

VOQ 2023’Ü VIVA MAGENTA İLE KARŞILADI

Pantone Color Institute’ün 2023 için belirlediği güç ve canlılığı ifade eden 'viva magenta’ rengi modadan sanata, kozmetikten mobilyaya kadar birçok alanda yayıldı. ‘La Moda in Bagno' (Banyolarda Moda) mottosuyla yola çıkan VOQ, Liv ve Kao serilerini viva magenta’nın retro tonlarından esinlenerek tasarladı.

VOQ’nun 3 farklı renk paletiyle tasarladığı Liv banyo mobilyası serisi, retro ruhunu banyolara taşıyor. Tezgah üstü lavabo, ayna, havluluk entegreli lavabo dolabı gibi modüllerin kombinasyonundan oluşan seri, mat yüzeyi ve depolama alanı yaratan modülleriyle de dar banyolar için çözüm oluyor.


2020’den bu yana tasarım dünyasına hakim olan Neoteni akımından ilham alan Kao serisi ise estetik ve konforu ön plana çıkarıyor. Uzakdoğu’nun kültürel esintilerini banyolara getiren seri, monokrom dekorasyon sevenlerin ilk tercihi oluyor. 5 farklı renk seçeneği ve 5 farklı modül tipine sahip olan Kao, mekanlarda dinamik bir enerji katıyor. Gövde rengiyle uyumlu doğal ahşap kaplama dolap kapakları ile banyolarda fark yaratırken, serinin yan modülleri de kullanışlı saklama alanları sunuyor.



bottom of page