top of page

YENİ NORMAL YAŞAM İÇİN VİTRA HİJYEN SERİSİ


Ürünlerini insan sağlığını düşünerek tasarlayan VitrA, inovasyon merkezinde geliştirdiği hijyen serisindeki yeni nesil pisuvarlar, kendi kendini temizleyen karolar, fotoselli musluklar ve klozetleriyle temizlik konusunda en titizlerin bile içini rahatlatıyor.


Pandemi sonrası yeni normal yaşamın temizlik ve hijyen ihtiyaçları, ürünlerini insan sağlığını düşünerek tasarlayan VitrA için de odak noktası oldu. İnovasyon merkezinde geliştirdiği ürünlerinden yeni nesil pisuvarlar, ortak kullanım alanları için hijyenik ve tasarruflu bir alternatif sunuyor. Evrensel tasarımlarıyla her mekanla uyum sağlayan fotoselli pisuvarlar, el değmeden kullanılabiliyor. VitrAfresh özelliğine sahip pisuvarlar, gövdesine entegre edilen deterjan haznesindeki temizleyiciyi her kullanımda yıkama suyuna karıştırarak temizlik yapıyor. Kanalsız iç tasarımıyla, suyun hazne içerisindeki her noktaya ulaşmasını sağlarken, bakterilere saklanacak alan bırakmıyor.

VitrA hijyen serisinin bir başka ürünü özel yüzey kaplaması sayesinde kendi kendini temizleyen duvar karoları. Ortamdaki ışık ve nemden yararlanan ileri bir nanoteknoloji yüzey uygulaması olan VitrA Shield ile kaplanan karolar, fotokatalitik özelliği kazanarak kendi yüzeylerini temizliyor. Fotokatalitik özelliğiyle havanın kalitesini artıran VitrA Shield; mutfaklardan balkon ve yıkanma alanlarına, tuvaletlerden kreş, AVM ve depolara pek çok mekanda kullanılabiliyor. Dış mekanlarda azot oksit, sülfür oksit ve egzoz dumanı, iç mekanlarda ise ter ve sigara dumanı gibi kötü kokuları azaltıyor.


Özellikle pandemi döneminde talebi artan fotoselli ürünlerden olan VitrA’nın fotoselli ara musluğu, banyoda maksimum hijyen sağlıyor. Duvara değil, Frame asma klozetin gövdesine entegre edilen fotoselli musluk el değmeden kumanda ediliyor. Frame asma klozet ise; yüzeylerin kir tutmasını engelleyen VitrA Clean, bakteri oluşumunu engelleyen VitrA Hygiene ve kanalsız iç haznesiyle kirlere yer bırakmayan VitrA Rim-ex teknolojileriyle birlikte sunuluyor.

bottom of page