top of page

YÜZEYLERDE DOĞANIN DOKULARI

VitrA ceviz ve meşe gibi ağaç dokuları ile doğal taş dokularını yansıttığı karo serileriyle doğayı kapalı mekanlara taşıyor. VitrA’nın baskı teknolojisi sayesinde Woodart ve Meteorite serilerinin yüzeyindeki dokular gerçekçi görüntüleriyle dikkat çekiyor.



VitrA’nın ceviz ve meşe dokularını seramik yüzeylerle birleştiren Woodart karo koleksiyonu ahşabın doğal güzelliğinden esinlenerek, yüzeyindeki rölyefler ve tasarımındaki detaylarla duyulara hitap ediyor. Ahşap dokuların özündeki doğallık ve sakinliği seramik yüzeylere yansıtan koleksiyon, ahşabın doğal dokusu ve renkleri korunarak seçilen 4 renge odaklanıyor. 30x120, 20x120 cm boyutlarındaki VitrA Woodart karoları, 40x40 cm’lik örgü desenli dekoratif karolarla yaratıcı döşeme seçenekleri sunuyor.



Meteorite porselen karo serisi ise titiz bir malzeme araştırmasının sonucunda, ham ve güçlü doğal taş dokuların yeniden yorumlanmasıyla ortaya çıkmış. VitrA’nın diğer karo koleksiyonlarıyla kombinlenebilen seri 60x60 cm ile 60x120 cm ebat alternatifleri ve açık krem, vizon, bej, gri, koyu gri renk seçenekleriyle üretiliyor. Konut ve ticari alanlara uygun VitrA Meteorite, ReaLook baskı teknolojisi sayesinde, her karonun farklı renk ve tasarıma sahip olmasını sağlıyor.

bottom of page