top of page

ÇOCUKLARIN BANYO EĞLENCESİ: GEBERIT BAMBİNİ

Geberit, çocuklara sunduğu Bambini serisi ile banyoda geçirilen zamanı eğlenceye dönüştürüyor. Özel tasarımlı lavabo, klozet, klozet kapağı, küvet ve bataryalardan oluşan seri, çocukların hayal gücünü destekleyen ve geliştiren tasarımıyla hijyene yenilikçi bir yorum getiriyor.

Geberit’in ortak alan kullanımında çocukları da unutmayarak geliştirdiği Bambini banyo serisi küçük yaştakilerin dikkatini çeken renkleri sayesinde kreş ve okul gibi ortak kullanım alanları için ideal bir tercih oluyor. Hijyenin ön planda olduğu seride lavabo, yıkama ve oyun alanları, batarya, klozet ve küvetler yer alırken eğitici yönünün yanı sıra üstün koruma özelliği de istenmeyen durumlara karşı önlem getiriyor.


Farklı yaş gruplarının boyuna en uygun şekilde ayarlanabilen yıkama alanları kullanımı pratikleştiriyor. Yumuşak kıvrımlara sahip lavabolar yaralanmalara karşı koruma sağlıyor. Bataryaların çizgi film karakterlerini andıran hatları ise çocukların el yıkama alışkanlığını eğlenceli hale getirmek için siperlikli bir beyzbol şapkası şeklinde sunuluyor. Tek kumandalı, fotoselli pilli ve elektrikli seçeneğe sahip bataryalar minikler için pratik kullanım sağlıyor. Ayrıca bataryaların akıllı tasarımı; minimal boyuttaki termostatı ile aşırı ve ani sıcak su akışını engelliyor.

Çocukların rahatça erişebilmesini sağlamak için uygun yükseklik seçeneğiyle üretilen Bambini klozetler, tuvalet eğitimini kolaylaştırıyor. Kurbağa görünümlü klozet kapağı, çocukların hayal dünyasını renklendirirken pratik bir kullanım da sunuyor: Ayakları yere değmeyen minikler ayaklarını aslan ayağı üzerine uzatabiliyorlar. İki farklı asma klozet ve dört farklı yerden klozet çeşidine sahip seride 40 ve 80 litrelik seçeneklerin yer aldığı Bambini çocuk küvetleri de antibakteriyel yüzeyiyle daha hijyenik bir banyo vadediyor. Küvetlerin solid malzemeden üretilmesi ise darbeye ve çizilmeye karşı uzun süre dayanıklılık sağlıyor.

bottom of page