top of page

ŞANLIURFA’YA YENİ SERAMİKSAN BAYİSİ

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Türkiye’deki bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın, Şanlıurfa Karaköprü’deki bayisi Tuğra Yatırım İç Mimarlık hizmete açıldı.


Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirilen açılışa Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan yöneticileri, firma sahipleri İç Mimar Büşra Çaplı, Müslüm Çaplı ve çok sayıda davetli katıldı.1000 m2’lik bu yeni showroom’da seramik, vitrifiye ve yapı kimyasallarından oluşan geniş ürün portföyü sunulacak. Banyolarda İtalyan stilini yansıtan banyo mobilyası markası VOQ‘un birbirinden farklı dekorasyon tarzlarına hitap eden tasarımları da müşteriyle buluşacak.

76 kentte 250’ye yakın mağaza ile hizmet veren Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar yaptığı konuşmada müşteri memnuniyetine verdikleri önemi vurguladı ve şunları söyledi: “Türkiye’nin dört bir yanında Seramiksan markasını başarıyla temsil eden bayilerimiz ile büyük bir aileyiz ve tüm başarılarımızın arkasında bir olmanın, birlik olmanın gücü ve motivasyonu var. Müşteri beklentilerini karşılamanın her geçen gün daha da zorlaştığı günümüzde, yenilikçi, yaratıcı, kaliteli, güler yüzlü ve çözüm üreten bir anlayışla hizmet verme konusunda bayilerimizden yana oldukça şanslı olduğumuzu biliyorum. Anadolu’da bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazamızla, müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için gururluyuz.”


bottom of page