top of page

ŞEHRİN METROPOLE HALİ

VitrA’nın yenilenen Metropole koleksiyonu, tüm ihtiyaçlara uygun banyo mekanları yaratmaya olanak tanıyor. Koleksiyon, akıllı dokunuşlarla zenginleştirilen işlevsel özelliklere ve zamansız bir tasarıma sahip.


Zengin form, renk ve ölçülerle şehrin çeşitliliğinden ilham alan Metropole banyo koleksiyonu, lavaboların yanı sıra banyo mobilyaları için iki alternatif seriden oluşuyor. Metropole Edge, tasarım detayları ve malzeme yapısıyla yüksek beklentilere hitap ederken, Metropole Pure ise sakin tasarım diliyle daha yalın arayışlara cevap veriyor.



Metropole Edge serisinde MDF gövde ve çekmeceler, cam kapaklı modüller, boy dolapları ve dolaplı aynalar bulunuyor. Masif ahşap dokusuyla özel hissettiren zarif ve ince çerçeveler, doğal kaplamayla bütünleşiyor. Mobilyaların ceviz, açık meşe ve siyah meşe, lavabo ünitelerinin ise parlak beyaz, mat grafit ve mat açık gri alternatifleri bulunuyor. Sade bir tasarım dilinin temsilcisi Metropole Pure ise işlevsel özellikleri ve ölçü seçenekleriyle beklentileri en ideal noktada karşılıyor.


bottom of page